Tez-Koop-İş Sendikası Antalya Şube'nin Genel Kurulu Yapıldı


Antalya Şube Genel Kurulu Yapıldı 
9 Ekim’de toplanan kongrenin açılışında konuşan Genel Başkanımız Gürsel Doğru "Hükümet ulusal istihdam stratejisi belgesi üzerinde çalışma yapmaktadır. Esnek çalışma, kıdem tazminatı, işsizlik sigortası fonu, fazla çalışma süreleri, özel istihdam büroları gibi asla taviz vermeyeceğimiz ve bu tavrımızı defalarca dile getirdiğimiz konular üzerinde yoğunlaşmaktadır. 

İstihdam konusu işçi ve emekçileri yoksullaştıran, güvencesizleştiren politikalarla değil, istihdamı ve onurlu iş ve çalışma koşulları sağlayan düzenlemeler gerektiren bir konudur. Ulusal istihdam stratejisinin ülkemizi yerli ve yabancı sermayeye ucuz işgücü cennetine çevirmesine izin vermeyeceğimiz bilinmelidir." dedi.

Kongrenin Divan Başkanlığını Genel Başkanımız Gürsel Doğru yaptı. Genel Sekreter Hakan Bozkurt, Genel Mali Sekreter Ayhan K. Demirer, Genel Örgütlenme Sekreteri Fikret Omak ve Genel Eğitim Sekreteri Haydar Özdemiroğlu divanda yer aldı.

Yapılan seçimlerde Sabahattin Değirmenci Şube Başkanı, Cemil Barış Şube İdari Sekreteri, Ömer Örnek Şube Mali Sekreteri, Tuncay Küçükcankurtaran Şube Örgütlenme Sekreteri, Barış Özdemir Şube Eğitim Sekreteri, Ferhat Erkan, Cem Korkmaz, Ercan Bilget, Mehmet Benli Şube Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildiler.

Şube Denetim Kurulu’na; Fatih Çimen, Adem Yetkin ve Özgür Öfekler seçildiler.

Şube Disiplin Kuruluna; Hasan Aslan, Hülya Doğan ve Havva Gültekin seçildiler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Migros Satılıyor Migros Kime Satılıyor

Simon Ne Demek Simonlar

İKTİDAR İÇİN DEĞİŞİM