Belediye İş CHP'den Torba Yasaya Karşı Çıkmasını İstedi

Kılıçdaroğlu işçilere seslendi :”Sizin hakkınızı savunan partiye oy verin” 

Belediye-İş Sendikası Başkanı Nİhat Yurdakul ve işçiler  Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezinde ziyaret etti. Belediye-İş Sendikası yöneticileri ve sendikalı işçilere seslenen Genel Başkan Kılıçdaroğlu Sendikaların işçilerin haklarını savunmak adına daha dik bir duruş sergilemeleri gerektiğini belirterek  son 8 yılda  örgütlü topluma karşı hükümet tarafından bilinçli bir şekilde sindirme hareketinin sürdürüldüğünü vurguladı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu  Belediyelerdeki çalışma şeklinin  tümüyle taşeronlaşmaya doğru ilerlediğini belirterek, işçilerden kendi haklarını savunan partiye oy vermelerini istedi.  Bu hafta siyasi partilerin TBMM’deki Grup toplantılarında sadece kendisinin  işçilerin durumuna ve haklarına değindiğini söyleyen Genel başkan Kılıçdaroğlu “Torba Yasası” olarak anılan  yasa  paketi ile ilgili olarak da CHP’nin görüşlerini işçilerle paylaştı.
Belediye-İş Sendikası Başkanı Yurdakul’da  ”Torba Yasası” olarak  anılan ve bugünlerde TBMM’de görüşülen yasa paketi ile ilgili olarak CHP’nin karşı çıkmasını istedikleri maddeleri Genel Başkan’a iletti.

Toplantıya  Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile birlikte Genel Başkan Yardımcıları  Alaattin Yüksel ve  İzzet Çetin’de katıldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Migros Satılıyor Migros Kime Satılıyor

Simon Ne Demek Simonlar

İKTİDAR İÇİN DEĞİŞİM