Kıyaslamadan Karar Vermeyin!

Bireysel krediler, kredi kartları, vadeli mevduat, internet ve GSM tarifeleri gibi bütçenizi etkileyebilecek bir konuda satın alma aşamasındaysanız, Hürriyet Kıyasla modülleri ile kıyaslamadan karar vermeyin!

Hürriyet İnternet Grubu çatısı altında bulunan hurriyetkiyasla.com, geliştirdiği hesaplama araçlarıyla ziyaretçilerine objektif ve dinamik karşılaştırmalar sunuyor.

Ziyaretçiler, hurriyetkiyasla.com’da ihtiyaçları olan ürün için en cazip fiyat ve koşulları görebilir; ürünlerle ilgili bilgilendirici makale, tavsiye ve haberleri takip edebilir; akıllarına takılan soruları sorabilir ve diledikleri ürüne anında ücretsiz online başvuruda bulunabilirler.

Ziyaretçiler kredi kartı faiz ve kampanya kıyaslamalarını "Kredi Kartı Arama" aracıyla yaparak kendileri için daha karlı olabilecek kredi kartlarına anında ulaşabilirler. Ayrıca, "İnternet Bağlantıları-Tarife Arama" aracıyla ADSL, Fiber, 3G ve kablo bağlantı fiyatlarını karşılaştırabilirler. "GSM Tarifeleri Arama" aracındaki "Faturamı Azalt" ya da "Daha Çok Konuştur" seçenekleriyle ise en uygun tarifeyi bulabilirler.

Ayrıca tüm ürünler için online kredi başvurusu, kredi haber takibi, bireysel kredi makaleleri, röportajlar ve danışmanlık hizmetleri de hurriyetkiyasla.com tarafından sağlanan diğer kolaylıklardır.

Hurriyetkiyasla.com’a tıklayarak siz de kıyaslamaya başlayabilirsiniz!


Bir bumads advertorial içeriğidir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Migros Satılıyor Migros Kime Satılıyor

Simon Ne Demek Simonlar

İKTİDAR İÇİN DEĞİŞİM