Kamu Görevlileri Sendikaları Ve Toplu Sözleşme Kanunu TBMM'e Gönderildi

Kamu Görevlileri Sendikaları Ve Toplu Sözleşme Kanunu TBMM'e Gönderildi, Kamu Görevlileri Sendikaları Ve Toplu Sözleşme Kanunu Meclise Gönderildi, Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanun Tasarısı Taslağı Bakanlar Kurul'undan Geçti, Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanun Tasarısı Taslağı Bakanlar Kurul'unda İmzalandı, Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanun Tasarısı  TBMM'e Gönderildi.

Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanun Tasarısı Taslağı TBMM'e Gönderildi

Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanun Tasarısı Taslağı 2012 yılının ilk Bakanlar Kurulu toplantısında imzalandı.

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından basına bilgi veren Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç şunları söyledi

"...Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız tarafından takdim edilen bir diğer taslak da görüşüldü ve kabul edildi. Bu da 12 Eylül 2010 tarihinde kabul edilen anayasa değişikliğiyle Kamu Görevlileri Sendikalarının artık toplu görüşme değil, toplu sözleşme yapacakları gerçekleştirilmişti. Bunun yasal dayanağını taslak haline getirdiler Sayın Bakanımız takdim ettiler. Bu da imzalandı. Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanun Tasarısı taslağı da TBMM'ye sevk edilmek üzere karar altına alındı.”  açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Migros Satılıyor Migros Kime Satılıyor

Simon Ne Demek Simonlar

4857 Sayılı İş Kanunu Kimleri Kapsar