IKEA Küresel Sendikalar Birliği Koop İş'e Destek İçin İstanbul'da Topanıyor


IKEA Küresel Sendikalar Birliği Koop İş'e Destek İçin İstanbul'da Topanyor
UNI IKEA Küresel Sendikalar Birliği Kuruluşu 6 Mart’ta İstanbul’da!

IKEA İşçileri ve Sendikaları Tüm Dünyada Küresel Bir Birlik Oluşturuyorlar

UNI IKEA Küresel Sendikalar Birliği Kuruluşu 6 Mart’ta İstanbul’da!
IKEA Küresel Birliği, Koop-İş Sendikası’nı destekliyor!
Tüm dünyadan IKEA işçileri ve sendika liderleri küresel düzeydeki IKEA yerleşim birimlerindeki tüm işçilerin iyi çalışma koşullarına sahip olmalarını güvence altına almak için 6-8 Mart tarihinde İstanbul’da buluşuyorlar.

Toplantıya 17 ülke’den 20’den fazla işçi sendikasının delegelerini katılacaktır.

Katılımı kesinleşen ülkeler: Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Malezya, Hollanda, Norveç, Rusya, İspanya, İsveç, İsviçre, Amerika Birleşik Devletleri

“IKEA Küresel Sendikalar Birliği, bu iyi standartları tüm IKEA işyerlerinde güvence altına almak için işçileri, işyeri sendika temsilcilerini, sendika liderlerini, şirket yönetimi ile ortak çalışmak için, bir araya getirmektedir.” Dedi Alke Boessiger, UNI Küresel Sendikası Ticaret Bölümü Başkanı. “Biz Birliğin kuruluşunu, Koop-İş’in tanınması ve kabul edilmesi için Koop-İş’i desteklemek için burada, İstanbul’da gerçekleştiriyoruz.”

IKEA Küresel Sendikalar Birliği Koop-İş Sendikası'nı, sendikalarının tanınması ve toplu pazarlık haklarının sağlanması konusunda mücadelesinde desteklemektedir.

İşçiler IKEA’da çalışmanın nasıl bir şey olduğu ile ilgili hikayelerini paylaşacaklar – bazı IKEA bölgelerinden hem sendikal haklara saygı duyulmasını içeren olumlu deneyimler hem de sendika karşıtı ve işçi sağlığı ve iş güvenlik suistimalleri anlatılacak. Birlik aynı zamanda dünya genelindeki onlarca ülkenin deneyimleri ile ilgili IKEA Şirket yönetimine bir rapor sunacaktır.

UNI Küresel Sendikası ve Türk ev sahibi sendika olan Koop-İş Sendikası tüm basın mensuplarını aşağıdaki oturumlara davet etmektedir:

Öğlen yemeği ve açılış oturumu: Salı, 6 Mart 12:30-14:30
Kapanış, Medya Konferansı: Perşembe, 8 Mart 12:00-12:30

Toplantı Adresi
LARESPARK HOTEL
Topcu Cad. No: 23, 34437
Istanbul
İrtibat: Deniz Akdoğan (0530 977 68 85)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Migros Satılıyor Migros Kime Satılıyor

Simon Ne Demek Simonlar

İKTİDAR İÇİN DEĞİŞİM