Müslüm Gündüz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kemalizmi Türkiye'den Kaldıran Adam Ünvanı Alacak Olan Adamdır Dedi


Müslüm Gündüz'den Erdoğan'a tuhaf övgü!
Aczmendilerin lideri Müslüm Gündüz, 32. Gün'de Birand'ın sorularını yanıtladı. Gündüz, Başbakan Erdoğan'a övgüler dizerken Erbakan'ı suçladı...

28 Şubat tartışmalarıyla birlikte yeniden ekranlarda boy göstermeye başlayan Aczmendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz bu kez 32. Gün'de M. Ali Birand'ın sorularını yanıtladı.

"BİZİ ERBAKAN HARCADI"

Müslüm Gündüz, 28 Şubat sürecinin bütün aktörlerini eleştirdiği programda Erbakan hükümetini de topa tuttu. Erbakan'ın kendilerine komplo kurduğunu iddia eden Gündüz "Bizi Erbakan harcadı" dedi. Nur Cemaati'ne ilginç eleştiriler yönelten Gündüz, Fadime Şahin olayında da dönük olarak ilginç iddialarda bulundu.

ERDOĞAN'A ÖVGÜLER DİZDİ: TAM BİR VATAN EVLADI!

Başbakan Erdoğan'a övgüler dizen Gündüz, ilginç mesajlar verdi: "Tam bir vatan evladı, tam bir inkilapçı, tam bir fakir fukara babası. Kemalizmi Türkiye'den kaldıran adam ünvanı alacak olan adamdır" diyerek şaşırtan Gündüz, polisle karşı karşıya geldikleri dilekçe girişimlerinde de hükümeti eleştirmekten kaçındı.

FADİME ŞAHİN'E SADECE BABALIK YAPMIŞ

Nur cemaatine yönelik ilginç eleştiriler yapan Gündüz, 27 Mayıs darbesinden sonra Nur'cularda kapitalizme eklemlendiğini söylerken "kapitalist Müslüman olmaz" dedi. Gündüz, Fadime Şahin'le ilişkisini ise dini nikaha dayandırmasına karşın "ben kendisine sadece babalık yaptım" diyerek şaşırtıcı bir iddiada bulundu. 
Kaynak: gaeteciler.com

Bu blogdaki popüler yayınlar

Migros Satılıyor Migros Kime Satılıyor

Simon Ne Demek Simonlar

4857 Sayılı İş Kanunu Kimleri Kapsar