İlave Tediyeler Ramazan Ve Kurban Bayramından Önce Ödenecek



İlave Tediyeler Ramazan Ve Kurban Bayramından Önce Ödenecek
Kamu işçilerine her yıl ödenen 52 günlük  ilave tediyenin 26 günlük ikinci taksiti, 13'er günlük  iki taksit halinde, Ramazan ve Kurban Bayramından  önce ödenecek. 

Maliye Bakanlığınca hazırlanan  ilave tediyenin ödenmesine ilişkin  kararname 13 Ağustos Pazartesi günü toplanacak olan Bakanlar Kurulu'nda görüşülecek. 

Kamuda çalışan işçilere, "Devlet ve Ona Bağlı Müesseselerde Çalışan İşçilere İlave Tediye Yapılmasına ilişkin 6772 sayılı Kanun" uyarınca her yıl 52 günlük ilave tediye ödeniyor. 2012 yılında ödenmesi gereken 52 günlük ilave tediyenin 26 günlük kısmı 13'er günlük olmak üzere iki taksit halinde Ocak ve Haziran aylarında ödenmişti.

6772 sayılı kanuna göre 2012 yılında ödenmesi gereken ilave tediyenin ikinci yarısı olan 26 günlük ilave tediye 13'er günlük iki taksit halinde Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde ödenmesi için, Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan Bakanlar Kurulu Kararı Taslağı Başbakanlık’a gönderildi. 13 Ağustos Pazartesi günü toplanacak olan Bakanlar Kurulunca karar onaylanırsa kamu işçileri Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi 13'er günlük ilave tediye alacak. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Migros Satılıyor Migros Kime Satılıyor

Simon Ne Demek Simonlar

4857 Sayılı İş Kanunu Kimleri Kapsar