Polis Sendikası Emniyet Sen 1 Mayıs'ta Kızılay Meydanın'da Sendikalarla Yürüyeceğiz

Polis Sendikası Emniyet Sen 1 Mayıs'ta Kızılay Meydanın'da Sendikalarla Yürüyeceğiz 
Polis Sendikası Emniyet Sen 12 Ekim 2012 tarihinde kuruluş dilekçesini Ankara Valiliği'ne verilmesiyle  resmen kuruldu. Yapılan ilk basın açıklamasında, Polis Sendikası Emniyet Sen Basın Sözcüsü Talip Karlıbel,  "Umarım 1 Mayıs'ta biber gazı kullanmak yerine, biz de Kızılay'da olacağız, diğer sendikalarla birlikte yürüyeceğiz" diye konuştu. 

Talip Karlıbel,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "Türkiye'de ileri demokrasi var diyor, polis sendikasının kurulmaması için de bir neden yok" diye konuştu. 

Çalışma Şartları Çok Ağır Ve Uzun 
Polisin çalışma şartlarının ağır, çalışma saatlerinin ise çok uzun olduğunu söyleyen  Karlıbel, 15 senede 700 polisin intihar ettiğini, 2500 polisin  ise intihar teşebbüsünde bulunduğunu söyledi. Polisin yoksulluk sınırında yaşadığını ve üvey evlat muamelesi gördüğünü söyleyen Karlıbel, 253 bin çalışanın sorunlarını çözmeye talibiz dedi. 

1 Mayıs'ta Kızılay Meydanın'da Sendikalarla Yürüyeceğiz 
Karlıbel, "İstikrarlı bir emniyet teşkilatı ülkenin huzuru, demektir, Umarım 1 Mayıs'ta biber gazı kullanmak yerine, biz de Kızılay'da olacağız, diğer sendikalarla birlikte yürüyeceğiz" dedi. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Migros Satılıyor Migros Kime Satılıyor

Simon Ne Demek Simonlar

İKTİDAR İÇİN DEĞİŞİM