Polis Sendikası Emniyet Sen Kuruldu


Polis Sendikası Emniyet Sen Kuruldu 
İlk Polis Sendikası Emniyet Sen 12 Kasım 2012 tarihinde resmen kuruldu. Valiliğin kurucuların verdiği kuruluş dilekçesini almasıyla polis sendikası "Emniyet Sen" resmen kurulmuş oldu.

Cuma günü kuruluş için dilekçe veren kurucuların dilekçeleri Emniyet Genel Müdürlüğü Sendikalar Masası tarafından kabul edilmemişti. Kurucular dilekçelerini Ankara Valiliği'ne vermek istemiş, ancak valilikte dilekçeyi almamıştı.

Bugün aralarında Polis Sendikası Emniyet Sen Başkanı İrfan Çelik, 6 kurucu polis memuru, avukatları, basın sözcüsü, Memur-Sen, Kamu-Sen ve KESK'in temsilcilerinden oluşan bir heyetle Ankara Valiliği’ne yeniden kuruluş başvurusu yapıldı. Verilen kuruluş dilekçesinin Ankara valiliğince kabul edilmesiyle Polis Sendikası Emniyet Sen'ın kuruluşu resmen gerçekleşmiş oldu.

Yorumlar

  1. İnsanın nasıl yaşama hakkı var ise her hangi bir kişi ve kuruluşa zarar vermeden insan gibi yaşama haklarını arama hakkına sahiptir.Bugüne kadar herkes kendi makam ve koltuğunu düşündü.Kimse polis memurunun ailesini ve huzurunu düşünmedi.Bizim gayemiz yasal yollardan hakkımızı aramak ve ailemiz ile huzurlu bir şekilde yaşamak görevimizde daha etkin olmaktır.Bu sendikayı kuran arkadaşlara teşşekür ediyoruz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Migros Satılıyor Migros Kime Satılıyor

Simon Ne Demek Simonlar

İKTİDAR İÇİN DEĞİŞİM