Real Hipermarketler Zinciri Beğendik'e Satıldı Tez Koop İş Sendikası'nın Örgütlü Olduğu Real Beğendik'e Satıldı

Real Hipermarketler Zinciri Beğendik'e Satıldı, Tez-Koop İş Sendikası'nın Örgütlü Olduğu Real Marketler Zinciri Satıldı, Real Satıldı, Real Beğendik'e Satıldı, Real Hipermarketler Zinciri Beğendik'e Satıldı Alman Real’i Beğendik aldı, Alman market devini Türkler Aldı, Real'i Beğendil Satınaldı, Alman Devi Real Beğendik Marketler Zincirine Satıldı. 

Tez-Koop İş Sendikası'nın Örgütlü Olduğu Real Hipermarketler Zinciri Beğendik'e Satıldı 

Alman Real’i Beğendik aldı
Perakende sektöründen yılın ilk satın alma haberi geldi. Bir süredir devam eden görüşmelerin sonunda Beğendik Marketler Zinciri, Alman Real’i satın aldı. Avrupa’nın en büyük perakende şirketlerinden Metro Group bünyesinde bulunan Real’in İstanbul, Ankara, Konya, Antalya ve İzmit’teki 12 mağazası Beğendik’e geçti.

Ekonomist Dergisi'nden Ayşegül Sakarya'nın haberine göre perakende sektöründe yılın ilk şirket satın alma haberi, kökleri Kayseri’ye dayanan Ankara merkezli Beğendik Marketler Zinciri’nden geldi. Şirket, bir süredir görüşme halinde olduğu Metro Group bünyesinde bulunan Real’i satın aldı. Fakat gizlilik anlaşması gereği iki taraf da konuyla ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Türkiye’nin üç büyük ulusal zincirinden biri olma hedefiyle yola çıkan Beğendik, ‘Paris modeli’ olarak adlandırdığı bir büyüme modeli izliyor. Bu doğrultuda merkezi olan Ankara'nın yakın illerinden başlayarak Türkiye geneline yayılmayı hedefliyor...devam link 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Migros Satılıyor Migros Kime Satılıyor

Simon Ne Demek Simonlar

4857 Sayılı İş Kanunu Kimleri Kapsar