Kılıçdaroğlu: İntibak Yasasını Çıkartacağız

Kılıçdaroğlu: İntibak Yasasını Çıkartacağız, Kılıçdaroğlu Gebze'de İntibak Yasasını Çıkartacağız Dedi, Kılıçdaroğlu Emekliler İçin İntibak Yasasını Çıkartacağız, CHP  İntibak Yasasını Çıkartacak,CHP İntibak Yasası, İntibak Yasası Chp, Kılıçdaroğlu Taşeronlaşmaya Dur De Mitinginde Konuştu İntibak Yasasını Çıkartacağız Dedi.

Kılıçdaroğlu: İntibak Yasasını Çıkartacağız

Gebze'de yapılan "Taşeronlaşmaya Dur De Mitnginde" Miting alanında çok sayıda emekli olduğunu belirten Genel Başkan Kılıçdaroğlu, emeklilere ‘Hükümet ‘intibak yasasını çıkaracağız’ dedi’ çıkarttı mı” diye sordu. Bu yasanın çıkmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, CHP iktidarında intibak yasasını çıkaracaklarını, emeklilerin milli gelirden pay alacaklarını kaydetti.
Kılıçdaroğlu, ”Emekli için, çiftçi için, esnaf için ne söylüyorsak biliyoruz. Zihnimiz berrak, alnımız açık, projelerimiz var, düşüncelerimiz var. Bunlar ülkeyi yönetemediler, biz adam gibi yöneteceğiz. Bunlar yandaşları korudular, biz halkın iktidarı olacağız. Bunlar haramilerle işbirliği yaptılar, biz halk ile yapacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Migros Satılıyor Migros Kime Satılıyor

Simon Ne Demek Simonlar

İKTİDAR İÇİN DEĞİŞİM