Koop İş Sendikası Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı


Koop İş Sendikası'ndan yapılan açıklama şöyle:

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün üyesi bulunduğu Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) ile Sendikamız arasında yürütülmekte olan ve Yüksek Hakem Kuruluna kadar gidilen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, tarafların 23.03.2012 tarihinde yaptığı toplantı ile anlaşmayla neticelendirilmiştir.

Üyelerimiz, imzalanan toplu iş sözleşmesinin detayları hakkında bağlı bulundukları şube ile temasa geçerek bilgi sahibi olabilecektir.

Toplu iş sözleşmesinin üyelerimize ve tüm çalışma hayatına hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz

Yorumlar

  1. yaptığı sözleşmede sendika aidatını yüksek almak için günlük yevmiyeyi yüksek tutan bir sendika zihniyeti ama işçilere verilecek tüm sosyal haklarıs daha önceden kazanılmış haklarını gasp ettiren bir sendika bu milli eğitmdeki arkadaşlar nasıl inandınız bu sendikaya emniyette işçiler endüşük memur yani hizmetli sınıfından bile düşük maaş almasına sebeb olan bu sendikadır.. işçiler daha önce almış oldukları tüm haklarını bu sendika gasp ettirmiştir aile yardımı çocuk yardımı yakacak yardımı vs gibi kalemler yom olmuştur yemek parası çok komik diğdımlar sembolik.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Migros Satılıyor Migros Kime Satılıyor

Simon Ne Demek Simonlar

4857 Sayılı İş Kanunu Kimleri Kapsar