Tez-Koop İş Sendikası Erzurum Şube Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Erzurum Şube Genel Kurulu Yapıldı 
23 Ekim’de toplanan kongrenin açılışında konuşan Genel Başkan Gürsel Doğru "Hükümetin üzerinde çalıştığı ulusal istihdam stratejisi güvenceli çalışmayı tarihe gömen bir plandır. Çalışma yaşamını ortaçağ düzenine çevirecek olan strateji, esnek çalışma, kıdem tazminatının kaldırılması, işsizlik sigortası fonunun sermayeye hibe edilmesi, fazla çalışma süresinin normalleştirilmesi, özel istihdam büroları ile işçi tacirlerinin yaratılması gibi emekçileri hedef alan saldırıdan başka bir şey değildir" dedi

Doğru "İşsizlik sorunu ‘kolay al, kolay çıkart’ gibi kuralsızlık formülüyle değil, yeni istihdam alanlarının açılmasıyla çözülebilir." dedi. Birden fazla sendikaya üye olma ‘özgürlüğü’ne de değinen Genel Başkan örgütlenmenin önündeki engeller kalkmadan ‘sendikaya üye olma özgürlüğü’nden bahsedilemeyeceğini vurguladı.

Kongrenin Divan Başkanlığını Genel Başkan Gürsel Doğru yaptı. Genel Sekreter Hakan Bozkurt, Genel Mali Sekreter Ayhan K. Demirer, Genel Örgütlenme Sekreteri Fikret Omak ve Genel Eğitim Sekreteri Haydar Özdemiroğlu divanda yer aldı.

Yapılan seçimlerde Hakan Kurt Şube Başkanı, Turgut Polat Şube İdari Sekreteri, Zümrüt Turan Şube Mali Sekreteri, Ömer Beytur Şube Örgütlenme Sekreteri, Necdet Kargu Şube Eğitim Sekreteri, Doğan Karataş, Naci Kızılca, Necmettin Ardahanlıoğlu ve Cevdet Sol Şube Yönetim Kurulu Şube Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildiler.

Şube Denetim Kurulu’na; Alparslan Doğmuş, Sebahattin Kılıç ve Ali Dursun Nar seçildiler.

Şube Disiplin Kuruluna; Tugay Çelik, Aydın Kılıç ve Recep Dağdelen seçildiler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Migros Satılıyor Migros Kime Satılıyor

Simon Ne Demek Simonlar

İKTİDAR İÇİN DEĞİŞİM