Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmeleriyle İlgili Çalışma Bakanı Faruk Çelik Türk İş'le Görüştü

Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmeleriyle İlgili Çalışma Bakanı Faruk Çelik Türk İş'le Görüştü
Türk İş'in,  kamu toplu iş sözleşmeleri çerçeve protokolüyle ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığın'na verdiği teklif görüşüldü. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de katıldığı toplantıya Türk İş yöneticileri ve bağlı sendikaların temsilcileri katıldı.

Konuya ilişkin Türk-İş'in açıklaması:

KAMU KESİMİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMELERİ İLE İLGİLİ GÖRÜŞME
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, TÜRK-İŞ’in çerçeve protokol ile ilgili verdiği teklifin ardından Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmeleri ile ilgili olarak tarafları toplantıya çağırdı.

Toplantıya, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Mustafa Kumlu ile TÜRK-İŞ Yöneticilerinden Genel Mali Sekreter Ergün Atalay, Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Ağar, TÜRK-İŞ Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Nazmi Irgat katıldı. Toplantıda Kamu Kesimi Koordinasyon Kurulu üyelerinden Petrol-İş Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, Türkiye Maden-İş Genel Başkanı Nurettin Akçul, Genel Maden-İş Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Sağlık-İş Genel Başkanı Hasan Öztürk ile Türk Harb-İş Genel Başkanı Bayram Bozal yer aldı.

Toplantıda TÜRK-İŞ’İn verdiği teklif üzerine müzakereler yapıldı. İkinci toplantının Kamu İşveren Sendikaları Genel Sekreterleri ile 8 Temmuz 2013 tarihinde TÜHİS’te yapılması kararlaştırıldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Migros Satılıyor Migros Kime Satılıyor

Simon Ne Demek Simonlar

İKTİDAR İÇİN DEĞİŞİM